Press ESC to close

AllSported stärker Betways kapplöpningsprodukter

AllSported, en framstående aktör inom leverans av handelsflöden för kapplöpning, har nyligen utvidgat sitt samarbete med speljätten Betway. Detta strategiska drag syftar till att förbättra både häst- och greyhoundkapplöpningsprodukterna, vilket markerar en ny fas i det redan framgångsrika partnerskapet.

”Att utöka vårt partnerskap med Betway över alla tävlingsprodukter är en stolt milstolpe för oss,” säger Alan Casey, VD på AllSported. Han betonar att utvidgningen är ett tecken på det starka förtroende som byggts upp mellan de två företagen.

Betways VD, Anthony Werkman, uttrycker också sin entusiasm: ”Vi är mycket glada att utöka vårt arbetsavtal med AllSported som ger dem förtroendet att driva både våra hästkapplöpnings- och greyhoundkapplöpningsprodukter.” Denna utveckling är tänkt att öka pris effektiviteten och optimera marginalerna för Betways tävlingsportfölj.

Samarbetet mellan AllSported och Betway har tidigare lett till förbättringar av Betways hästkapplöpningsinnehåll i Sydafrika och deras greyhoundprodukt. Med AllSporteds position som en ledande B2B-leverantör av kapplöpningsflöden, förväntas de nya förbättringarna ytterligare öka kundengagemanget genom att optimera speloperatörernas erbjudanden.

För spelindustrin innebär detta partnerskap en möjlighet att bevittna hur två tungviktare samarbetar för att leverera en förbättrad spelupplevelse inom kapplöpningssegmentet.

AllSported och Betway: Partnerskapets Expansion

Partnerskapets utvidgning mellan AllSported och Betway förutspås revolutionera spelmarknaden för kapplöpning. Kunder kan förvänta sig en breddad spelupplevelse med fler vadslagningsalternativ.

  • Partnerskapets effekt: Markant påverkan på spelmarknaden för kapplöpning
  • Förväntade fördelar:
  • Utökade vadslagningsalternativ
  • Förbättrad spelupplevelse för kunder
  • Ökat kundengagemang
  • Marknadspotential:
  • Förbättrad konkurrenskraft
  • Tillväxt i vadslagningsintäkter
  • Teknisk integration: AllSported’s avancerade lösningar integreras med Betways plattform

Detaljerna kring partnerskapets utvidgning är ännu inte offentliggjorda, men förväntningarna är högt ställda. Denna satsning kan bli en katalysator för innovation och tillväxt inom kapplöpningsvadslagningen.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.