Press ESC to close

Alex Queen triumferar i Borgata Winter Poker Open

I en dramatisk vändning vid pokerborden har Alex Queen, pokerproffs från Bethlehem, säkrat en seger i Borgata Winter Poker Open Championship. Med en prispott på över en halv miljon dollar, har Queen cementerat sin plats i pokervärlden.

Turneringen, som ägde rum den 26 januari i Atlantic City, lockade 689 spelare till start. Efter en intensiv kamp vid det slutliga bordet, som varade i sex timmar, stod Queen som slutlig vinnare.

Queen besegrade John Panucci i en avgörande heads-up match, vilket ledde till en vinst på $613,063. ”Det känns overkligt. Det har inte sjunkit in än. Det känns som en dröm,” säger Queen till BetMGM efter sin triumf.

Denna turnering markerar en av de största framgångarna i Queens karriär och lägger till en betydande summa till hans turneringsvinster.

Alex Queens pokerframgångar

Alex Queen, en pokerproffs från Bethlehem, har nyligen tagit hem en stor seger i Borgata Winter Poker Open Championship med en prispott på $613,063. Med denna triumf har Queen befäst sin position i pokervärlden.

  • Senaste storvinst: Borgata Winter Poker Open Championship – $613,063
  • All Time Money List: 472:a (USA), 18:e (Pennsylvania, USA)
  • Global Poker Index Ranking: 2,794:e
  • Bästa placering: 822:a (Tidigare bästa rankning)
  • Popularitetsranking: 1,515:e
  • GPI-poäng från senaste turnering: 543.14

Queen, med en växande lista av framgångar, fortsätter att klättra i ranking och cementera sitt rykte som en skicklig spelare på den internationella pokerarenan.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.