Press ESC to close

Adda52 stärker pokerns ställning i Indien med hjälp av kändisar

Källa: Storyboard18

Adda52.com, en framträdande aktör inom online poker, har nyligen ingått samarbeten med välkända influencers för att lyfta spelets profil. Plattformen har vänt sig till TV-personligheter som Karishma Tanna, Arjun Bijlani och Krystle D’souza i syfte att marknadsföra sin Adda52 Online Poker Series.

Dessa samarbeten har bidragit till att positionera poker som en intellektuellt stimulerande sport och har lockat en bredare publik till spelet. Mr. Joydeep Mukherjee, Chief Marketing Officer på Deltatech Gaming, understryker pokerns snabba tillväxt i Indien och spelets förmåga att skärpa kognitiva förmågor. ”Poker, som växer snabbt, är fortfarande relativt nytt i Indien. Vårt partnerskap med framstående kändisar som Karishma, Arjun och Krystle hjälper oss i vårt uppdrag att göra spelet poker mainstream i Indien och att understryka pokers potential att skärpa kognitiva förmågor,” säger Mukherjee till Storyboard18.

Adda52 har tidigare engagerat kändisar från olika fält för att öka spelets dragningskraft och fortsätter på den inslagna vägen för att göra poker mer allmänt accepterat i det indiska samhället. Storyboard18, en plattform som fokuserar på reklam- och marknadsföringsvärlden, rapporterar om dessa strategiska drag som syftar till att förändra uppfattningen om poker i Indien.

Tillväxt inom Indiens onlinepokermarknad

Onlinepoker i Indien har sett en markant tillväxttakt, drivet av bekvämligheten och tillgängligheten hos digitala plattformar. En tilltagande popularitet för online-spel kan härledas till:

  • Ökad tillgänglighet av spelplattformar online.
  • Enkel åtkomst till ett brett utbud av spel.
  • Möjligheten att lägga spel hemifrån.

Denna trend speglar en global rörelse mot digitalisering av spel och underhållning. Medan exakta siffror för 2024 inte presenteras, är det tydligt att onlinepoker utgör en växande del av Indiens spelmarknad. Plattformar som Adda52 är i framkant när det gäller att utnyttja denna tillväxt, med strategier som inkluderar samarbeten med kändisar för att bredda spelets appeal.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.