Press ESC to close

ACR Poker lanserar ny Fantasy Poker League i Vegas

Källa: Prnewswire

”ACR Poker introducerar en ny spännande Fantasy Poker League för sommarens pokertävlingar i Vegas,” säger Chris Moneymaker, ACR Pro, till PRNewswire. ”Alla älskar Fantasy Sports och nu fångar vi samma spänning för all den heta pokeraktionen i Vegas i sommar.”

Spelare ges möjlighet att skapa sina egna drömpokerteam mellan den 15:e och 28:e maj, där de kan vinna kontantpriser genom att välja framgångsrika pokerproffs. Deltagarna får en budget och kan välja upp till åtta proffs för att bygga sina lag. Poäng tilldelas baserat på hur väl dessa proffs presterar i livepokerevent.

För att delta i Fantasy Poker League erbjuder ACR Poker tre olika ligor med varierande insatser: $20, $100 och $500. Det tillkommer inga extra avgifter för att delta i någon av dessa ligor.

En ytterligare fördel för entusiastiska spelare är att det inte finns någon begränsning för hur många lag en person kan skapa, vilket öppnar upp för strategiska möjligheter och ökad spänning under pokereventen i Vegas.

ACR Poker Fantasy Poker League: Din Guide 2024

ACR Poker förnyar spelupplevelsen med lanseringen av Fantasy Poker League 2024. En unik chans för pokerfantaster att sätta sina strategiska färdigheter på prov.

  • Ligformat: Strukturerat, med tydliga regler och riktlinjer.
  • Deltagarkrav: Specifika, möjliggör för alla med intresse att delta.
  • Priser: Varierande kontantpriser för toppresterande lag.
  • Poängsystem: Definierat, baserat på proffsens prestationer i livepokerevent.
  • Ligaperiod: Fastställd tidsram för hela säsongen.

Fantasy Poker League erbjuder en ny dimension av spänning och tävlan, där varje beslut kan leda till seger eller nederlag. Spelare, förbered era strategier och bygg era drömlag – sommarens hetaste pokeraktion väntar i Vegas!

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.