Press ESC to close

ACR Poker höjer insatserna med nytt rekordbrytande evenemang

Källa: Prnewswire

ACR Poker har nyligen avslutat sin historiska 12,5 miljoner dollar Venom turnering och är redan i full gång med att förbereda nästa stora drag. Chris Moneymaker, ACR Pro, avslöjar att en ny, ännu större version av deras flaggskeppsturneringsserie kommer att lanseras inom kort. ”Vårt rekordställande 12,5 miljoner dollar Venom avslutas onsdagen den 1 maj och vi avslöjar en extra stor version av vår flaggskeppsturneringsserie bara dagar senare,” säger Moneymaker till PRNewswire.

Online Super Series XL, som sträcker sig från den 5:e till den 27:e maj, lovar att bli en fest för pokerspelare med över 40 miljoner dollar i garanterade prispengar. Serien kommer att erbjuda en rad olika evenemang som passar alla typer av spelare, från nybörjare till erfarna proffs.

I centrum för denna pokerextravaganza står tre huvudevenemang med imponerande prispotter på 2,5 miljoner, 2 miljoner respektive 1 miljon dollar. Dessutom kommer spelarna att ha möjlighet att delta i två stora multiflight-evenemang och en spännande Mystery Bounty-turnering.

För att krydda tävlingen ytterligare introducerar ACR Poker en leaderboard-tävling där spelarna kan kämpa om en del av 60 000 dollar i kontanter och turneringsbiljetter. Med så mycket pengar på spel och en mängd olika turneringar att välja mellan, är Online Super Series XL en händelse som ingen pokerspelare kommer att vilja missa.

ACR Poker Online Super Series XL: Turneringsschema 2024

ACR Poker Online Super Series XL 2024 bjuder in till en mångfacetterad pokerfest. Spelarna kan förvänta sig en serie av spännande turneringar, där varje event erbjuder en chans att vinna stora prispotter. Med en blandning av Texas Hold’em, Omaha, och andra populära pokervarianter, tillgodoses en bred spelarbas.

  • Pokerformat: Texas Hold’em, Omaha, bland andra varianter
  • Buy-in-nivåer: Från låg-insats till high-roller-event
  • Prispotter: Betydande, med möjligheter till stora vinster

Förväntningarna är höga på spelardeltagande, och prispoolens fördelning förutspås bli lukrativ. Online Super Series XL är en turneringsserie som inte bara testar skicklighet utan även erbjuder en dynamisk spelupplevelse för alla pokerentusiaster.

Med en mångsidig turneringsschema som tilltalar både amatörer och proffs, markerar ACR Poker Online Super Series XL en höjdpunkt i pokervärlden 2024. Engagemanget för spelet och jakten på vinsterna kommer att vara intensiv.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.