Press ESC to close

888poker XL Spring Series lockar med miljonjackpot

Källa: Pokernews

888poker har återigen tagit täten i iGaming-världen genom att lansera sin årliga XL Spring Series. Serien, som sträcker sig från 12 till 28 maj, stoltserar med 43 numrerade evenemang och en total garanterad prispott som överstiger $2,3 miljoner.

Matthew Pitt, Senior Editor på PokerNews, belyser entusiasmen kring serien: ”888poker har omfamnat mysteriebounty-trenden, och spelarnas kärlek till dem.” Denna spänning förstärks av det faktum att årets huvudevenemang har en garanti på $1 miljon, vilket inkluderar en jackpotbounty på hela $100,000.

För de som drömmer om stora vinster erbjuder 888poker satelliter med inköp från så låga som $2,20. Detta ger en bred skara spelare chansen att delta i huvudevenemanget, som förra året hade en köp-in på $250 och en garanterad prispott på $500,000. Vinnaren av förra årets huvudevenemang kammade hem över $38,000, medan en lycklig spelare från Storbritannien tog hem en bounty på $50,000.

Med en sådan framgångsrik föregångare är förväntningarna höga inför årets XL Spring Series. Spelare från hela världen förbereder sig för att ta del av action och kanske även skriva in sig i pokerhistorien med en storvinst.

888poker XL Spring Series: Tidigare vinnare

XL Spring Series hos 888poker har korat flera mästare, med prispotter som imponerar och lockar till tävlan. Seriens konkurrenskraftiga natur har satt spelarnas färdigheter på prov.

  • Tidigare mästare: En lista över skickliga pokerspelare
  • Prispotter: Stora summor som belöning för skicklighet och taktik
  • Deltagarantal: Attraherar en bred skara deltagare från hela världen
  • Spelformat: Online pokerturnering med hög konkurrensnivå

Med tanke på tidigare års framgångar och stora prispotter, står 888poker XL Spring Series inför ytterligare en säsong där nya talanger kan komma att briljera och befästa sin plats i pokervärlden.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.