Press ESC to close

888poker söker nya stjärnor till sitt Stream Team

Källa: Pokerfuse

888poker har nyligen utlyst en tävling där pokerspelare ges möjligheten att bli en del av deras exklusiva Stream Team. Genom kampanjen Stream On, som sträcker sig från den 16 mars till den 15 april, uppmanas deltagare att streama pokerinnehåll för att tävla om en plats som officiell streamer för företaget.

”Denna är din chans att bli stor som den nyaste medlemmen av Team 888poker,” meddelar 888poker enligt pokerfuse.com. Kampanjen erbjuder inte bara en plats i Stream Teamet utan även andra priser, inklusive turneringsbiljetter. För att delta krävs det att deltagarna streamar minst fyra timmar pokerinnehåll per vecka under kampanjperioden.

Vinnaren av tävlingen kommer att utses genom en kombination av jurybedömning och röster från spelargemenskapen, där juryns röst väger 50%. I juryn sitter bland andra ambassadörer som Vivian Saliba och Ian Simpson, samt befintliga Stream Team-medlemmar som Nick Eastwood, Jordan Banfield och Josh Manley.

”Att bli vald som streamer kommer att kräva lite extra kreativitet och personlighet,” påpekar 888poker. Kampanjen sammanfaller med lanseringen av 888pokers nya mjukvara, som introducerades under 2019 och erbjuder en rad nya funktioner och en uppdaterad design för en förbättrad spelupplevelse.

888poker Stream Team-tävlingen 2024

888poker Stream Team-tävlingen lockar världens främsta pokerspelare och streamers. En unik chans att ansluta sig till det prestigefyllda Stream Teamet hos 888poker.

  • Tävlingsperiod: Flera månader med regelbundna pokerturneringar och streamingutmaningar.
  • Priser: Kontantpriser, merchandise, exklusiv tillgång till 888poker-evenemang.
  • Urvalsprocess: Prestanda i tävlingen, publikengagemang, total streamingnärvaro.
  • Nuvarande Stream Team: Branschens toppstreamers inom poker.

Deltagare ställs inför en kombination av onlinepokertävlingar och streamingutmaningar. Vinnarna får inte bara priser utan även exponering och sponsringsmöjligheter. Med en spännande mix av talang och teknologi, formar tävlingen framtidens pokerlandskap.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.