Press ESC to close

888poker avslöjar ny festival med chans till oväntade vinster

Källa: Pokernews

888poker lanserar Mystery Bounty Festival den 17 mars, en festival som sträcker sig över tio dagar och introducerar en ny vändning i onlinepokerturneringar. Med 26 numrerade händelser och en mängd sidoturneringar, erbjuder festivalen spelare en unik möjlighet att vinna slumpmässiga priser genom att eliminera motståndare.

Mystery bounty-konceptet aktiveras vid en specifik blindnivå under varje turnering, där spelare kan vinna oväntade priser, oberoende av den traditionella prispotten. Huvudevenemanget, med en inköpsavgift på $215, lovar en garanterad prispott på $300,000 och flera startdagar som leder fram till en livestreamad final den 26 mars.

Enligt PokerNews har mystery bounty-turneringar blivit en sensation inom både live- och onlinepoker. ”Mystery Bounty-turneringar har tagit live- och onlinepokervärlden med storm, och 888poker har länge varit onlinepokersajten som har omfamnat trenden,” rapporterar källan.

Nyligen under 888poker XL Winter Series, öppnade Irlands ’Cosmin1812’ en mystery bounty på $100,000 i Main Event, som hade en garanterad prispott på $1 miljon. ’Cosmin1812’ gick inte bara vidare att vinna turneringen utan tog även hem totalt $218,885, varav $136,266 kom från mystery bounties.

Festivalen förväntas dela ut mer än $1 miljon i garanterade prispotter, vilket ytterligare cementerar 888pokers position som en ledande aktör inom onlinepoker. Med den stora framgången från tidigare mystery bounty-event, står det klart att Mystery Bounty Festival är en spännande tillägg till pokerkalendern.

888poker Mystery Bounty Festival: Turnering med Twist

888poker introducerar en innovativ turneringsform – Mystery Bounty Festival – där spelare kan vinna kontantpriser genom att eliminera mystery bounties. Festivalen bjuder in spelare av alla nivåer till en mångfald av turneringar med varierande insatser och prispotter.

  • Turneringsformat: Mystery Bounty
  • Priser: Kontantbelöningar för eliminering av mystery bounties
  • Turneringar: Flera event med olika insatser och prispotter
  • Deltagande: Öppet för spelare på alla nivåer

Festivalen förväntas locka högt deltagande tack vare det unika formatet och de lukrativa belöningarna. Med en garanterad prispott på $300,000 i huvudevenemanget, och över $1 miljon totalt, står det klart att 888poker fortsätter att innovera onlinepoker-scenen.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.