Press ESC to close

888poker återbetalar hundratusentals dollar till spelare

Källa: Pokernews

888poker har under det senaste året intensifierat sin kamp mot fusk genom att stänga av 161 konton som använt sig av artificiell intelligens och bots. Företaget har återbetalat 362 893 dollar till 4 068 spelare som drabbats av oegentligheter.

Matan Krakow, Head of Poker Offering på 888poker, betonar företagets engagemang för en rättvis spelupplevelse. ”Vår fortsatta framgång i att ta itu med bots kommer från förståelsen att det är avgörande för att säkerställa att 888poker fortsätter att erbjuda en njutbar, säker och rättvis spelplan för alla våra spelare,” säger Krakow till PokerNews.

Förutom att stänga av fuskande konton har 888poker också kompenserat spelare direkt ur egen ficka. ”Det är inte bara viktigt för oss att upptäcka och blockera konton som använder AI, utan också att se till att spelare som förlorat mot konton som använder olaglig mjukvara blir ordentligt kompenserade. I år betalade vi ungefär 250 000 dollar till spelare ur egen ficka när det inte var möjligt att behålla medlen från blockerade konton,” förklarar Krakow.

Företaget fortsätter att investera i teknik för att effektivt upptäcka och bekämpa fusk, vilket är en del av deras åtagande att skydda spelarna och säkerställa en rättvis spelupplevelse inom onlinepoker.

888pokers kamp mot fusk: En överblick 2024

888poker har under det gångna året tagit krafttag mot fusk genom att stänga av 161 konton och återbetala $362 893 till 4 068 spelare. Fokus ligger på att bekämpa användandet av RTA (real-time-assistance) mjukvara och AI-teknologi i onlinepoker.

  • Återbetalat belopp: $362 893
  • Antal kompenserade spelare: 4 068
  • Konton stängda för fusk: 161
  • Strategiska åtgärder: Ökat investering i detekteringsförmåga
  • Ansvarigt spel: Matan Krakow, Head of Poker Offering, betonar engagemanget för ansvarsfullt spelande
  • Spelarsäkerhet: Förstärkt skydd och rättvis spelupplevelse

Med en förnyad satsning på teknologi och expertis, fortsätter 888poker att leda vägen för en säker och rättvis spelupplevelse. Spelarnas roll i att rapportera misstänkt AI- och RTA-användning är ovärderlig, och företaget arbetar nära med rådgivare för att analysera spelhistorik och upptäcka icke-mänskliga mönster.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.