Press ESC to close

888 Holdings byter namn – vad innebär det för framtiden?

”Idag börjar vi officiellt vårt nästa kapitel som Evoke plc. Evoke är en symbol för vår nya riktning,” säger 888, till igamingbusiness.com. Det nyligen omdöpta företaget Evoke Plc, tidigare känt som 888 Holdings, har meddelat att de kommer att börja handlas på Londonbörsen under den nya symbolen EVOK.

Efter ett godkännande från aktieägarna, där 284,646,548 röster lades för och endast 595,372 emot, har företaget genomgått en omfattande förändring. Denna förändring inkluderar en ny strategi för att förbättra vinsten, känd som värdeskapandeplanen, och en satsning på artificiell intelligens genom initiativet Operations 2.0 för att effektivisera de dagliga operationerna.

Per Widerström, VD för 888, uttrycker att ”Vi har mycket arbete att göra. Det är en omstart av företaget. Men vi vet exakt hur framgång ser ut och vi har en tydlig strategi för att nå dit.” Namnbytet och den nya strategin kommer efter att företaget rapporterade en ökning av intäkterna med 37% till £1.70bn, trots en fortsatt nettoförlust jämfört med föregående år.

Evoke Plc ser namnbytet som en möjlighet att förena varumärken och strategier under en ny identitet, vilket markerar en ny era för företaget i iGaming-industrin.

Evoke Plc:s nya AI-strategi

Evoke Plc, tidigare 888 Holdings, har lanserat en ny strategi som sätter artificiell intelligens i centrum. Operations 2.0-initiativet syftar till att revolutionera företagets operativa effektivitet och kundupplevelse genom avancerad AI-teknik.

  • Strategisk inriktning: Artificiell intelligens och Operations 2.0-initiativet.
  • Mål: Förbättrad operativ effektivitet och kundupplevelse.
  • AI-investeringar: $10 miljoner tilldelade för AI Operations 2.0.
  • Förväntade resultat: 30% förbättring av operativ effektivitet inom första året.
  • Nyckelord: AI-strategi, AI-implementering, effektivitetsförbättring, kundupplevelseförbättring.

Med en tydlig vision om att integrera AI för automatisering av processer och datadrivna beslut, positionerar sig Evoke Plc i framkanten av iGaming-industrin. Namnbytet och den nya identiteten är bara början på en omfattande transformation.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.