Press ESC to close

3 Oaks Gaming förstärker sin närvaro i Latinamerika

3 Oaks Gaming har nyligen etablerat sig på den colombianska marknaden genom ett nytt samarbete med BetPlay, en av de ledande operatörerna inom igaming. Detta partnerskap markerar ett viktigt steg i företagets strategi att expandera sin verksamhet i Latinamerika.

Sebastian Damian, verkställande direktör för 3 Oaks Gaming, uttrycker optimism kring företagets framtidsutsikter i regionen. ”Colombia är en av de mest etablerade marknaderna i LatAm och vi tror att våra högkvalitativa slots kommer att resonera perfekt med användarna i jurisdiktionen,” säger Damian till igamingbusiness.com.

BetPlay, som grundades i Bogota 2017, har snabbt blivit en av de största aktörerna på den colombianska marknaden. Genom partnerskapet kommer 3 Oaks Gamings fullständiga portfölj av spelautomater att bli tillgängliga för BetPlays kunder, vilket ytterligare stärker företagets position i landet.

”Vår resa in i LatAm är en spännande tid för alla på 3 Oaks och att ingå ett partnerskap med BetPlay kommer bara att öka vår närvaro i Colombia,” tillägger Damian.

Denna expansion i Colombia är en del av 3 Oaks Gamings långsiktiga mål att etablera sig som en ledande distributör av igaming-innehåll i Latinamerika under 2024. Företaget har även nyligen ingått ett partnerskap med EstrelaBet i Brasilien, vilket ytterligare understryker dess ambitioner i regionen.

3 Oaks Gaming: Expansion i Latinamerika 2024

3 Oaks Gaming, en etablerad distributör av iGaming-innehåll, har stärkt sin närvaro i Latinamerika genom att lansera verksamhet i Colombia via ett partnerskap med BetPlay. Denna strategiska satsning är en del av företagets bredare expansionsstrategi i regionen för 2024.

  • Nyligen etablerade marknader: Colombia, genom BetPlay; Brasilien, via EstrelaBet.
  • Strategiska spel: Sky Pearls: Hold and Win, 3 Egypt Chests: Hold and Win, Coin UP: Hot Fire 3×3.
  • Företagets grundande: 2017.
  • Expansionens kärnpunkter:
  • Förstärkt närvaro i Latinamerika med lansering i Colombia.
  • Partnerskapet med BetPlay förväntas höja 3 Oaks Gamings anseende i Colombia.
  • Expansionen är i linje med 3 Oaks Gamings strategi för 2024.

Med sikte på att bli en ledande distributör av iGaming-innehåll i Latinamerika, har 3 Oaks Gaming tagit viktiga steg genom partnerskap och produktlanseringar. Colombia och Brasilien är bara början på en resa mot regional dominans inom iGaming-sektorn.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.